Exclusief decoratief stucwerk

Ben je opzoek naar iets anders dan het standaard verven of behangen van je wanden? Dan is een design wand mischien wel iets voor jou! Stucwerk Jansen ontwerpt en maakt je wand van je dromen met behulp van de mooie Novacolor producten. Zie hieronder enkele opties van de verschillende mogelijkheden.

Marmorino KS

Marmorino KS is een pleisterlaag op basis van kalk en fijne marmerpoeders voor het afwerken met een satijneffect, dit maakt Marmorino KS instaat om “wolkerige” effecten te bereiken met zachte en levendige tinten.

Archi+ Pietra Intonaco

Archi+ Pietra Intonaco is een decoratieve grove pleisterlaag die een luxe steenachtige uitstraling geeft. Met verschillende licht inval hoeken reflecteren de koper/goud korrels in de pleisterlaag die hierdoor een zeer luxueus effect geven.

Florenzia

De toepassing van Florenzia zorgt voor hoogwaardige glanzende venetiaanse decoraties, met zachte maar levendige tinten. Florenzia (hoog glans venetiaans pleisterwerk) is de meest bekende afwerking, een perfecte keuze als bijvoorbeeld een keuken backsplash.

Swahili

Swahili is een decoratieve metallic coating voor binnen met fijn kwartszand die hoogwaardige visuele effecten produceren en een uniek spel van licht en tinten creëren. Swahili coatings zijn verkrijgbaar als zilveren en gouden basis.