Mijn verhaal

Welkom op deze pagina! Met veel plezier vertel ik je wie ik ben en waarom ik stukadoor ben. Laat ik bij het begin beginnen: mijn naam is Bas Jansen en ben geboren en getogen in Den Haag. Mijn pad naar stukadoor is anders als dat van de meeste stukadoors.

Ik heb 17 jaar lang in de IT gewerkt, van een technische support roles tot senior manager van een support organisatie waar ik +/- 186 medewerkers onder mijn leiding had.

Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar de 60 urige werkweken, meetings in de nacht en eigenlijk nooit echt offline zijn braken me op. Na vader te zijn geworden van 2 prachtige jongens viel bij mij het kwartje: Ik wil meer tijd spenderen aan papa zijn en daarnaast iets doen wat me echt gelukkig en trots maakt.

Het stukadoren heb ik altijd een prachtig vak gevonden, en uit eigen ervaring weet ik hoe speciaal het voelt om na een maandenlange verbouwing de verandering van bouwplaats naar huis te zien. Dát is wat een stukadoor doet.

Ik wil mensen hetzelfde speciale gevoel geven als ik zelf ervaarde. Dus heb ik mij omgeschoold naar stukadoor en kon ik praktijkervaring opdoen via een bevriende stukadoor.

Elke muur of plafond die ik stuc doe ik met plezier. En de blijdschap die ik ontvang bij het opleveren van een opdracht is geweldig. Dit is wat ik al die jaren in de IT gemist heb.

En het mooiste van alles is dat ik mijn zoons nu veel meer zie als ooit te voren.